Tips en aardappelrecepten

Chips, frites en rösti, alle drie van de veelzijdige aardappel. U als thuiskok gebruikt de aardappel om te koken en te bakken. Maar heeft u uw aardappelen wel eens in de schil gestoomd? Of uw aardappelen gepoft? Laat u inspireren door deze pagina en probeer de recepten eens uit!
 

Aardappeltips

  • kook en eet uw aardappelen in de schil, daarmee behoudt u nog meer vezels;
  • bewaar uw aardappelen op een koele, donkere plek. Zo blijven ze langer vers;
  • leg eens een aardappel in de vensterbank en ontdek hoe vanuit spruiten stolonen (zijstengels) groeien. Eenmaal onder de grond groeien uit de stolonen knollen. Er ontstaan aardappelen.

Aardappelrecepten

Hieronder vindt u een aantal verrassende aardappelrecepten:

Kijk voor andere verrassende recepten ook eens op www.gourmandine.info en www.denieuwekeuken.nl.

Contact - Agrico

Agrico
Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31(0)527-639 911
info@agrico.nl