Innovatie in de keten

Naast het wereldwijd vermarkten van aardappelen en het kweken van nieuwe rassen bedenkt Agrico innovatieve oplossingen in de keten. Met geavanceerde technieken zorgen we ervoor dat wij onze aardappelen een heel jaar rond kunnen bewaren. Maar we denken ook graag met u mee over innovatieve productconcepten en de ontwikkeling op de winkelvloer. Ook als het gaat om verpakkingen bent u bij Agrico aan het juiste adres. Onze dochteronderneming Leo de Kock & Zonen B.V. ontwikkelt in overleg met afnemers nieuwe verpakkingsideeën. Lees hieronder meer over onze innovatie in de keten.

Innovatieve productconcepten

Steeds vaker verlangt de thuiskok naar aardappelen met een eigen smaakprofiel. En wat te denken van gemaksoplossingen, functional food, biologische teelt en aardappelen met een bijzondere herkomst. Koren op de molen van Agrico, want wij zorgen ervoor dat vele aardappelvarianten volop verkrijgbaar zijn, altijd en overal.

Ontwikkelingen op de winkelvloer

Als specialist staan wij onze retailpartners graag met advies terzijde. Binnen de kaders van een winkelformule verzorgen we categoryplannen, in-store marketing, trade communicatie en marktonderzoek. We denken graag mee hoe we de klant van onze retailpartners, de veeleisende consument, optimaal van dienst kunnen zijn op het gebied van aardappelen.

Nieuwe ideeën als het om verpakken gaat

Onze dochteronderneming Leo de Kock & Zonen B.V. uit Purmerend is gespecialiseerd in versverpakte aardappelen. Het bedrijf beschikt over een modern was- en inpakstation met volledig computergestuurde machines. Leo de Kock & Zonen B.V. ontwikkelt in overleg met afnemers innovatieve verpakkingsconcepten die inspelen op de laatste consumententrends. Deze expertise en know-how wordt door Agrico ook buiten de landsgrenzen ingezet.