Informatie en fotomateriaal voor de pers

Aanvullende informatie nodig over Agrico en/of de sector waarin wij opereren? Wij staan u graag ter woord. Ook sturen wij u met alle plezier een logo en foto’s van onze directie toe. Daarnaast kunt u via onze beeldbank foto’s van Agrico downloaden.

Aanvragen foto’s directie en voorzitter van de raad van commissarissen

U kunt hier een foto van algemeen directeur Jan van Hoogen opvragen, net als de foto van de voorzitter van de raad van commissarissen Adrie Vermeulen. Wilt u in de beschrijving aangeven waar u de foto voor wenst te gebruiken? Dan sturen wij u zo snel mogelijk een passende foto toe.
 

algemeen directeur Jan van Hoogen    
algemeen directeur, 
Jan van Hoogen 
voorzitter van de raad van commissarissen, Adrie Vermeulen
 

Aanvraag logo Agrico

Ook het aanvragen van een logo is mogelijk. Graag zien wij bij het verzoek om ons logo graag uw beschrijving van het gebruiksdoel tegemoet. Zo kunnen wij u snel het juiste bestand toesturen.

Beeldbank Agrico

Hier kunt u een aantal foto’s van Agrico en aardappelgerelateerde zaken downloaden.

Heeft u als journalist een vraag? Schrijft u een artikel over Agrico en/of de wereld waarin wij acteren, of zoekt u een teler voor een interview? Als het over aardappelen gaat bent u bij Agrico aan het juiste adres. Neem gerust eens contact op met communicatiemedewerker Mark Dieleman. Wij denken graag met u mee.

Contact

Agrico
Communicatie

Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31 (0)527-639923  
communicatie@agrico.nl