Verpakker Leo de Kock benoemt nieuwe directeur

11 maanden geleden. 

Purmerend, 19 juni 2018 – Bij verpakkingsbedrijf Leo de Kock uit Purmerend, dochteronderneming van Agrico B.V., is Jan Bijleveld benoemd als nieuwe directeur.

 

De heer Bijleveld volgt hiermee Claris ten Napel op die het bedrijf ruim 24 jaar heeft geleid. Voorafgaand aan deze benoeming was Jan Bijleveld reeds anderhalf jaar als interim-directeur actief bij het verpakkingsbedrijf dat in 2016 haar 100-jarige bestaan vierde. De heer Bijleveld heeft een brede internationale achtergrond in logistieke processen, inkoop en verkoop.

Leo de Kock wil de innovatieve lijn die afgelopen jaren is ingezet bij het bedrijf verder gaan doorvoeren. Recentelijk is het machinepark gemoderniseerd, waardoor het bedrijf de productie fors heeft kunnen verhogen. Om deze groeiende activiteiten goed te kunnen blijven huisvesten zal het pand van Leo de Kock komend jaar worden uitgebreid met een magazijn en nieuwe kantoorruimte. Tevens zal er worden geïnvesteerd in een nieuw ERP-systeem.

Door de samenwerking met Agrico is Leo de Kock in staat om nieuwe rassen te introduceren met unieke raseigenschappen die voldoen aan de eisen van de moderne consument.

 

 

Contact

Agrico
Communicatie

Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31 (0)527-639923  
communicatie@agrico.nl