Onze missie

Passie voor aardappelen!

Vanuit onze coöperatieve structuur leveren wij wereldwijd kwalitatief hoogwaardige poot- en consumptieaardappelen met de expertise die daarvoor nodig is. Wij ontwikkelen rassen die geschikt zijn voor elke plek op aarde waar professionele, succesvolle en duurzame aardappelteelt mogelijk is. Hiermee dragen wij bij aan voedselzekerheid voor een groeiende wereldbevolking. Wij creëren met respect voor mens en milieu waarde voor onze klanten en de leden van de coöperatie.

Onze visie

Groei is onze ambitie!

Door groei in professionaliteit van de organisatie zorgen we voor een kwalitatief betere aardappelteelt. Dit doen we met maximale aandacht voor innovatie, mens en milieu.

Onze groei komt voort uit de toenemende wereldwijde behoefte aan pootaardappelen. Wij ontwikkelen de beste rassen voor bestaande en nieuwe markten. Voor consumptieaardappelen, zowel gangbaar als biologisch geteeld, bereiken we de groei als booster in de Nederlandse markt.

In een inspirerende omgeving werken wij aan optimale groei voor al onze stakeholders.
 

Onze kernwaarden

Voor het realiseren van de missie, visie en strategische doelen heeft Agrico drie kernwaarden gedefinieerd die leidend zijn in ons dagelijks handelen.

  • Professioneel
    Bij Agrico werken resultaatgerichte professionals die op basis van actuele kennis van zaken situaties beïnvloeden en doelen realiseren.
  • Verbonden
    Bij Agrico nemen we verantwoordelijkheid voor de organisatie en het eigen handelen. Door op een open en eerlijke manier samen te werken en kennis te delen, bouwen we duurzame relaties op.
  • Persoonlijk
    Bij Agrico zijn we betrouwbaar en oprecht betrokken en ondersteunen en bemoedigen we waar mogelijk.

 

Contact - Agrico

Agrico
Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31(0)527-639 911
info@agrico.nl