Hidden (NL)

hidden description

  • not beeing seen

Geschikte marktsegmenten

Retail

Agrico_headquarter_pay_off

Plant en knol

  • Rijptijd
    Laat | 4
  • Knolvorm
    Lang
  • Vleeskleur
    Wit | 4
  • 5 matig | 9 hoog
    Knolzetting
    Matig | 5
  • 5 fijn | 8 grof
    Knolgrootte
    Gemiddeld | 6
  • Schilkleur
    Geel
  • Bloemkleur
    Paars
  • 4 geen | 8 veel
    Hoeveelheid bessen
    Gemiddeld | 6,5
  • 4 traag | 8 snel
    Loof: - ontwikkeling begin
    Gemiddeld | 6
  • 4 traag | 8 snel
    Loof: - ontwikkeling volledig
    Gemiddeld | 6
  • 4 moeilijk | 8 makkelijk
    Loof: - selecteerbaarheid
    Matig | 5
  • 4 slap | 8 stevig
    Loof: - stevigheid plant
    Vrij slap | 5
  • Kiemkleur
    Donkerblauw-paars
  • 4 onregelmatig | 8 regelmatig
    Regelmaat knolvorm
    Onregelmatig | 5
  • 5 onregelmatig | 8 regelmatig
    Regelmaat sortering
    Vrij onregelmatig | 5,5
  • 3 onvoldoende | 8 uitstekend
    Schilhoedanigheid
    Matig | 4

Gevoeligheid en kwaliteit

  • 6 gemiddeld | 9 hoog
    Relatieve opbrengst
    Gemiddeld | 6
  • 300 laag | 500 hoog (in grammen per 5 kilo)
    Onderwatergewicht
    132
  • A vastkokend | AB vrij vastkokend | B vrij kruimig | BC kruimig | C kruimig
    Kooktype
    Vastkokend | A
  • 4 kort | 8 lang
    Kiemrust
    Kort | 4
  • 4 zeer gevoelig | 8 weinig tot niet gevoelig
    Rooibeschadiging
    Zeer gevoelig | 4
  • 3 zeer gevoelig | 8 weinig tot niet gevoelig
    Metribuzin
    Zeer gevoelig | 3
  • 3 zeer gevoelig | 8 weinig tot niet gevoelig
    Bentazon
    Gevoelig | 5,5
  • 4 slecht resultaat en/of mutantgevoelig | 8 is goed resultaat
    Talent ®
    5% minder knollen | 4
  • 4 slecht resultaat | 8 goed resultaat
    Ethyleen
    Gemiddeld 5% minder knollen | 4
  • 4 zeer gevoelig | 8 weinig tot niet gevoelig
    Doorwas
    Zeer gevoelig | 4,5
  • 4 zeer gevoelig | 8 weinig tot niet gevoelig
    Groeischeuren
    Gevoelig | 5
  • 4 zeer gevoelig | 8 weinig tot niet gevoelig
    Blauwgevoeligheid
    Zeer gevoelig | 4
  • 17% laag | 26,5% hoog
    Drogestofgehalte
    20%
  • 5 matig | 8 uitstekend
    Drogestof verdeling
    Gemiddeld | 6
  • 1 zeer laag | 11 vrij hoog
    TGA-gehalte
    3
  • 4 zeer gevoelig | 8 weinig tot niet gevoelig
    Rauwverkleuring
    Zeer gevoelig | 4
  • 4 zeer gevoelig | 8 weinig tot niet gevoelig
    Grauwverkleuring (na koken)
    Zeer gevoelig | 4
  • 4 onvoldoende | 8 uitstekend
    Frietkwaliteit
    Onvoldoende | 4
  • 4 onvoldoende | 8 uitstekend
    Chipskwaliteit
    Onvoldoende | 4

Resistenties

  • 2 zeer vatbaar | 9 weinig tot niet vatbaar
    Phytophthora loof
    Zeer vatbaar | 2
  • 2 zeer vatbaar | 9 weinig tot niet vatbaar
    Phytophthora knol
    Zeer vatbaar | 2
  • Schurft
    Zeer vatbaar | 2
  • Aardappelmoeheid - 4 vatbaar | 9 resistent. Resultaten met een '*' zijn op basis van eigen onderzoek en nog niet officieel gepubliceerd.
    AM Ro 1/4 (A/F)
    Vatbaar | 1
  • Aardappelmoeheid - 4 vatbaar | 9 resistent. Resultaten met een '*' zijn op basis van eigen onderzoek en nog niet officieel gepubliceerd.
    AM Ro 2/3 (B/C)
    Vatbaar | 1
  • Aardappelmoeheid - 4 vatbaar | 9 resistent. Resultaten met een '*' zijn op basis van eigen onderzoek en nog niet officieel gepubliceerd.
    AM Pa 2
    Vatbaar | 1
  • Aardappelmoeheid - 4 vatbaar | 9 resistent. Resultaten met een '*' zijn op basis van eigen onderzoek en nog niet officieel gepubliceerd.
    AM Pa 3
    Vatbaar | 1
  • Poederschurft
    Zeer vatbaar | 2
  • Fusarium
    Zeer vatbaar | 2
  • 2 zeer vatbaar | 9 weinig tot niet vatbaar
    Erwinia
    Zeer vatbaar | 2
  • 2 zeer vatbaar | 9 weinig tot niet vatbaar
    Zwarte spikkel
    Zeer vatbaar | 2
  • Kringerigheid
    Zeer vatbaar | 2
  • Virus - Bladrol
    Zeer vatbaar | 2
  • Virus - A
    Zeer vatbaar | 2
  • Virus - X
    Zeer vatbaar | 2
  • Virus - Yn
    Zeer vatbaar | 2
  • Virus - Yntn (knolsymptonen)
    Zeer vatbaar | 2
  • Wratziekte F1 (D1)
    Zeer vatbaar | 3
  • Wratziekte F6 (O1)
    Zeer vatbaar | 3
  • Wratziekte F18 (T1)
    Zeer vatbaar | 3

Test