Wij zijn op zoek naar een medewerker voorraadbeheer

Als medewerker voorraadbeheer ben je verantwoordelijk voor een goede informatievoorziening over de commerciële voorraden, zodat een betrouwbaar verkoopplan opgesteld kan worden. Maar wat houdt dit specifiek in?

  • Je draagt zorg voor een inzichtelijk en consistent (commercieel) voorraadbeheer op telerniveau
  • Je analyseert en interpreteert de voorraadgegevens         
  • Je verstrekt informatie aan collega’s over arealen, opbrengsten en gerealiseerde verkopen
  • Je controleert de sorteerplanningen en stemt deze af op de beschikbare voorraad

Voor de uitvoering van deze functie is een accurate en analyserende inslag belangrijk. Je bent resultaatgericht, goed in het stellen van prioriteiten en het bewaken van de voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast ben je in staat om collega’s en telers betrokken te houden bij de taken.

 

Functie-eisen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands
  • Kennis van additionele grote talen is wenselijk
  • Gedegen praktijkkennis van de aardappelketen is een pre

 

Van het prille zaadje tot aan het schap van de supermarkt

Een krachtige, coöperatieve organisatie die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen kweekt en innovatieve oplossingen bedenkt. Dat is Agrico. Van het prille zaadje tot aan het schap van de supermarkt. Groot geworden op Nederlandse bodem, maar tegenwoordig met de hele wereld als akker. De aardappelen van Agrico vinden hun weg naar afnemers in meer dan 75 landen over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Emmeloord coördineren we ondermeer de introductie en verkoop van nieuwe rassen en dragen we zorg voor de communicatie richting onze leden en afnemers. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende, fulltime (38 uur) functie binnen een internationaal bedrijf dat tot de wereldspelers in haar branche behoort. De medewerker voorraadbeheer die ons team komt versterken mag rekenen op een marktconforme beloning en de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen in het vakgebied. Een online assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Reageren

Ben je enthousiast geworden en denk jij dat je de geschikte persoon bent voor de job? Reageer dan door je CV en motivatie te sturen naar Yvonne Rook, personeelsadviseur, y.rook@agrico.nl.

Voor meer informatie kun je terecht bij Manfred Schleper, coördinator operations, 0527-639911