Agrico denkt met u mee tot in het schap
Agrico denkt mee tot in het schap

Als aardappelspecialist is Agrico in staat om u toegevoegde waarde te bieden. Binnen de kaders van uw winkelformule bieden we category plannen, in-store marketing, trade communicatie en marktonderzoek. Graag staan wij u met raad en daad terzijde bij de ontwikkeling van het schap. Samen kijken we hoe we uw klant, de veeleisende consument, optimaal van dienst kunnen zijn.
 

Inspelen op de wensen van de consument

Wij kunnen u aardappelen leveren die inspelen op de specifieke behoefte van uw consument. Graag denken wij met u mee over de ontwikkeling van uw schap, gemaksoplossingen, functional food, en foodtrends zoals biologische aardappelen en aardappelen van bijzondere herkomsten.

Toegevoegde waarde bij Agrico
 

Voedselveiligheid

Aardappelen van Agrico voldoen aan de meest actuele standaarden van voedselveiligheid. Onze tafelaardappeltelers houden een teeltregistratie bij, waarin ze bemesting, gewasverzorging en bewaring vastleggen. Dit is altijd en bij elke levering inzichtelijk voor u als klant.

Bent u als retailer op zoek naar een leverancier die met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact op per mail via info@agrico.nl of bel met 0527-639911. Kijk ook eens op onze pagina over tafelaardappelen.

Zoekt u versverpakte aardappelen? Onze dochteronderneming Leo de Kock en Zonen B.V. uit Purmerend is gespecialiseerd in het verpakken van aardappelen. Ze beschikt over een modern was- en inpakstation met volledig computergestuurde machines.

Contact - Agrico

Agrico
Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31(0)527-639 911
info@agrico.nl