Tafelaardappelen van Agrico zijn continu van bijzondere kwaliteit
 

Tafelaardappelen continu van bijzondere kwaliteit

Agrico biedt afnemers van tafelaardappelen constante kwaliteit. Hoe wij dit doen? In samenwerking met u en onze telers ontwikkelen we een vraaggestuurde areaalplanning waarmee we inspelen op wensen van de consument. Met een ruime keuze aan rassen bieden wij altijd een aardappel passend bij het seizoen. Onze lokaal geteelde aardappelen vullen we aan met gecontroleerde import, zodat u een jaarrond over smakelijke aardappelen kunt beschikken.

Inspelen op de wensen van de consument

Wij leveren u niet alleen aardappelen voor verschillende bereidingswijzen, maar spelen ook in op de specifieke behoefte van uw consument. Gemaksoplossingen, functional food, biologische teelt en bijzondere herkomsten zijn koren op de molen van Agrico. U kunt bij ons vertrouwen op vele rassen met specifieke kwaliteiten die volop verkrijgbaar zijn. Altijd en overal.

Voedselveiligheid

Onze aardappelen voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van voedselveiligheid. Daarvoor houden onze tafelaardappeltelers een teeltregistratie bij, waarin ze bemesting, gewasverzorging en bewaring vastleggen. Dit is altijd en bij elke levering inzichtelijk voor u als klant.

Just-in-time levering

Elke stap in het proces wordt bij Agrico met aandacht uitgevoerd. Zo ook het vervoer van onze aardappelen. Ze komen just-in-time en in optimale conditie bij u aan. Dat doen we door samen te werken met ervaren vervoerders. Wilt u de aardappelen zelf ophalen? Ook dat is mogelijk bij Agrico. Onze telers staan altijd klaar om u te helpen.

Just-in-time levering

Meedenken tot in het schap

Graag staan wij u met raad en daad terzijde. Samen kijken we hoe we uw klant optimaal van dienst kunnen zijn. Binnen de kaders van de winkelformule van uw afnemer kunnen we ondersteunen met category plannen, in-store marketing, trade communicatie en marktonderzoek.

Als u zoekt naar een veelzijdige partner die toegevoegde waarde biedt, dan kunt u niet om Agrico heen. Kijk eens op de pagina over tafelaardappelen of neem rechtstreeks contact op met Marnix Wilms: 0527-639901 (biologisch geteelde aardappelen) of René Kamminga: 0527-639903 (gangbaar geteelde aardappelen).

 

Contact

Agrico
René Kamminga (gangbaar geteelde aardappelen)
Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31(0)527-639 903
r.kamminga@agrico.nl

Marnix Wilms (biologisch geteelde aardappelen)
Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31(0)527-639 901
m.wilms@agrico.nl