Bioselect een begrip als het om biologische aardappelen gaat

Met 65 aangesloten biologische telers en een oppervlakte van ruim 750 hectare is Agrico de grootste leverancier van biologisch geteelde poot- en consumptieaardappelen. Deze aardappelen worden onder de naam Bioselect geteeld en op de markt gebracht. Uw biologische aardappelen bij Agrico telen betekent gebruik maken van een breed Europees afzetkanaal. Als tafelaardappel, chips, frites of andersoortig aardappelproduct vinden uw aardappelen hun weg naar de consument via de supermarkt, natuurvoedingswinkel en groentespeciaalzaak.

Om uw teelt perspectiefvol te maken heeft u gezond en ziekteresistent uitgangsmateriaal nodig, voorzien van de juiste gebruikseigenschappen. Om rassen te vinden die voor u een optimaal eindresultaat leveren, test ons eigen kweek- en researchbedrijf jaarlijks tientallen rassen onder biologische omstandigheden op proefvelden in Europa. Dit selectieproces kost jaren, maar heeft ons een breed pakket aardappelrassen opgeleverd.

Wilt u meer weten over onze biologische aardappelen? Kijk dan in onze rassendatabase, mail Jaap Hartkamp of bel hem op telefoonnummer 06-51418735.

Bioselect: een begriep als het om biologische aardappelen gaat

Contact

Agrico
Jaap Hartkamp

Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31(0)6-51 418 735
j.hartkamp@agrico.nl

Downloads